Zoeken naar kan verplaatsen

Uw zoekactie voor kan verplaatsen leverde 66 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

29 dagen
Pijper 65 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Pijper
Bi man verzorgde, behaarde,bottom, gbbs. Wie mag ik pijpen tot je spuit in mijn mond? Meer kan ook. 65/178/89/13. Ik kan verplaatsen en ontvangen.  
Thomas 38 jaar Luxemburg - Bertrix
Geil
Sportieve 38j man staat geil en heeft goed gevulde ballen. Ik ben momenteel in mijn buitenverblijf te Bertrix. Wie wil mijn geile lul leegzuigen? Ik kan verplaatsen in de regio en ontvangen.  

Geil
29 dagen
Rukker 45 jaar Antwerpen - Mechelen
Soft deze middag
Vrij onervaren discrete en normaal gebouwde man zoekt gelijkgestemde die samen wil rukken bij filmpjes, samen geilen op kutjes op tv, kijken en bekeken worden, eventueel elkaar een handje of mondje helpen bij klik. Mooie getrimde 16x5 in de broek. Ben zeer gesteld op discretie en hygiene en verwacht dat van jou ook. Ik kan verplaatsen en ontvangen. Koppel man/vrouw mag ook reageren.  
Geilem 34 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Fun ...
Hoi, op zoek een geile date met een goede top kan verplaatsen, tot ziens  

Fun ...
Yenthe 29 jaar Antwerpen - Berchem
Lekker zuigen
Hallo! Ik zoek iemand wie ik lekker discreet kan klaarzuigen tot je van genot over mn gezichtje spuit. :) Discretie en hygiëne zijn belangrijk. Ik ben 29j, 79, 1m81 en kan verplaatsen. Laat zeker een berichtje en hopelijk tot snel! Grtz  

Lekker zuigen
30 dagen
Johan 70 jaar Antwerpen - Beerse
Nog steeds op zoek
70j man is nog steeds op zoek naar een leuke vriend leeftijd en uiterlijk geen belang voor een leuke vriendschap met sex. Ik kan niet ontvangen maar wel graag ontmoeten eventueel op hotel en het liefst tijdens de werkdag in de week of eventueel in de (vroege) avond. Ben jij ook op zoek ? Afstand is niet echt een bezwaar want kan verplaatsen. Mail me indien interesse. Je krijgt steeds antwoord.  
  1   2   3   4   5   6   7